×

Arşiv Çalışanları Derneği-ARCADER

Kamu ve özel kurumların bir araya gelerek başlattıkları ARŞİV ÇALIŞANLARI DERNEĞİ (ARCADER) kurulma aşamasına geçmiştir. Dernekte ve projelerde görev almak (projede yer almak isteyenlerden derneğe üye olma şartı aranacaktır), derneğe üye olmak, kurucu üyelik, bölge temsilciliği isteyen ilgili kişiler dernek ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Bağlantılar:

NOT:

“Arşiv Çalışanları Derneğinin Kuruluşu ve faaliyet alanları ile ilgili yasal prosedürler incelenmekte, istişare ve planlamalar devam etmektedir. Kamu Kurum ve Kuruluşları, Üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Özel Sektör Firmaları ile görüşmeler sürdürülmekte olup, demografik ve katılımcı bir platform oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bu amaca hizmet etmek üzere hazırlanan dernek tüzüğü taslağının 21 Ocak 2013 Pazartesi günü ilan edilmesi planlanmaktadır. İlan edilen tüzük taslağı ile ilgili görüş, öneri ve eleştrileriniz talep edilecektir. Sizlerden gelen teklifler değerlendirilerek tüzük taslağına son şekli verilip resmi kuruluş gerçekleştirilecektir.Kısa bir süre içerisinde bize ulaşan yoğun üyelik başvuruları için öncelikle tüm ilgiliere teşekkür ederiz. Üyelik talepleri resmi kuruluşu takiben alınacaktır. Ayrıca, sosyal paylaşım sitesi facebookta yer alan dernek sayfası da bu yoğun talep üzerine iletişim ve bilgilendirme amacıyla açılmıştır. Saygılarımızla.”@ L.Sezer

5 yorum

comments user
Şakir

Arcader tapu içindeki bir grup idealist arşivinin iyiniyetli girişimi idi.TKD nin görüşmesinden sonra gundeme gelmesi tesadúf değildir.kimseyi umutlandirmak istemem ama bence bir işaret fişegi..
Kasımda tapunun alimlara tekrardan başlamasını için tkdye ve bölüm hocalarina iş düşüyor…

comments user
Okan

Zamanında kurulacaktı ama o dönemde sapmalar oldu. Hayırlısı bakalım..

comments user
Hatice Gümüş

Arşiv Çalışanları Derneği facebook sayfasına erişim sağlanmıyor. Dernek üyeliği için ayrı bir iletişim sayfası eklenebilir mi.

    comments user
    BBY Haber

    @Hatice Hanım,

    İlgili sayfa yöneticileri ile iletişime geçilecek herhangi bir bilgiye erişilemedi. Üyelik için iletişim sayfası eklenebilir; fakat ilgili bir sayfa bulunamıyor.