×

İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Büro Personel Alım İlanı-Son Başvuru Tarihi-26.11.2012

İlan Tarihi 12.11.2012 başlamış olup 26.11.2012 günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Başvurular şahsen ya da posta yoluyla aşağıdaki  bağlantı adresinde yer alan Başvuru Formu doldurularak yapılacak olup, e-mail ortamında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Posta yoluyla yapılacak gönderimlerde, ilan süresi içerisinde kurumumuza ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yazışma Adresi: İTÜ REKTÖRLÜK PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK/İSTANBUL

Detaylı bilgi ve belge için tıklayınız

3 yorum

comments user
ahmet

Mrhaba
Kütüphane personeli haftada 3 gece çalıştılıyormuş.
Gece çalışmaları akşam 17.30 sabah 8.30 arası yani üstüste 16 saat oradasınız. Bir insanın bu kadar çalışması iş kanuna aykırı Bunun yanında insani ölçülerde değil.
Servisi de olmayan bu işe geliş gidiş sürelerini de katarsak bir günde 18-20 saatiniz işle ilgili geçiyor.

Haftada 3 gece 8’er saat çalışılsa bir nebze olabilir ama personel işlerine bakan kişilerde böyle bir anlayış belli kiş yok. Çalışma toplam süresinde kanunu esas alıyorlar ama üstüste 16 saat çalıştırınca kanun falan akıllarına gelmiyor.

Ayrıca kütüphaneci vasıflı birini büro personeli olarak istihdam ediyorlar ki daha az maaş versinler. Servis ve yemek imkanı da yokmuş.

Biraz sözlüklere de baktım alabildiğine gürültülü bir ortammış. Yani bu şartları personeline reva gören bir yer için gürültülü bir kütüphane de şaşırtıcı değil.

Kısaca bana göre kendilerine personel değil, zor durumda kalmış köleler arıyorlar.

comments user
hande

neden?ahmet.nasıl çalışma şartları?

comments user
ahmet

Maalesef çalışma şartları insanca değil, çok ağır .