×

Doğu’nun Kar Kütüphaneleri

“Doğu’nun Kar Kütüphaneleri”, tamamen bireysel çabalarla yürütülen ve ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki  köy okullarına kütüphane desteği sağlamayı amaçlayan süresiz ve bağımsız bir insanî sorumluluk projesidir.

“Doğu’nun Kar Kütüphaneleri” Aralık 2010 tarihinde ilk çalışmalarına başlamış bağımsız bir multidisiplinel kuruluştur. Planlama ve gerçekleştirme ekibi çoğunlukla kütüphanecilerden oluşmakla birlikte birbirinden çok farklı meslek gruplarına üye kişileri bünyesinde bir araya getirir.

“Doğu’nun Kar Kütüphaneleri”nin temel amacı hem ilköğretim çağındaki çocuklar hem de o bölgelerde görev yapan öğretmenlerimizin yararlanabileceği kütüphane koleksiyonları oluşturmaktır. Kitaplar, dergiler, CD’ler, sözlükler, ansiklopediler, haritalar, posterler…

“Doğu’nun Kar Kütüphaneleri” yararlı olabileceğini düşündüğünüz tüm bağışlarınıza açıktır. Ayrıca şehir ve yer konusunda da önerilerinizi dilediğiniz zaman iletebilirsiniz.

Not: Hazırlanan tüm bağışlar ev, ofis ya da istediğiniz herhangi bir adresten araçla teslim alınabilmektedir.

“KAR Toplumsal Dönüşüm Derneği” kuruldu
__________________________________

Sorumlu: Serkan İPEKÇİ

Tel.: (0216) 559 92 30(0216) 559 92 30
e-posta: bilgi@karkutuphaneleri.org
Facebook Grup

1 yorum

comments user
asli

ben de esimin isinden dolayi doguda yasiyrm bir cok il dolastm cok sicak kanli ve misafirperverler esim asker filan degil kariyerli bi meslegi de yok o yuzden boyle muamele goruyorsun diyeceginiz ahmet arkadasim bence doguyla alakali degil senin durumun cevrendeki insanlarla ilgili doguda da batida da kotu insanlar cikabilir karsimiza lutfen bu sekilde genellemeler yapmayalim. birlestirici olalim.