×

Marmara Belediyeler Birliği’nde Elektronik Belge Yönetim Sistemleri

Marmara Belediyeler Birliği Personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemleri anlatıldı. Eğitimin ardından birimlere yönelik uygulamalı anlatım da yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği uzman kadrosunda görev yapan Metin Elbeyoğlu ve yardımcısı Tarık Bıçakçı tarafından Marmara Belediyeler Birliği personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemi eğitimi verildi. 

Marmara Belediyeler Birliği’nin personel eğitimleri devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği uzman kadrosunda görev yapan Metin Elbeyoğlu ve yardımcısı Tarık Bıçakçı tarafından Marmara Belediyeler Birliği personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemi konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin yanında Birlik personeline arşiv sistemi oluşturma hakkında da bilgilendirme yapılırken Uzman Eğitmen Metin Elbeyoğlu, standart dosyalama tekniklerinin herkes tarafından uygulanması gerektiğini söyledi.

Hızırbey Çelebi seminer salonundaki anlatımın ardından Uluslararası İlişkiler Merkezi, Mali Hizmetler, Özel Kalem ve Kütüphane birimlerine yönelik uygulamalı eğitim verildi. Programla ilgili açıklama yapan Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, “Belediyelere yönelik eğitim programlarının azaldığı yaz döneminde kurum içi eğitimlerimizi tamamlarken, arşiv düzenleme çalışmalarımıza da ağırlık vererek güz dönemine hızlı bir giriş yapacağız. Bugün gerçekleştirilen Elektronik Belge Yönetim Sistemi eğitimin de gelecek dönemde bütünüyle geçeceğimiz elektronik yazışma ve elektronik arşiv sisteminin altlığı olarak görüyor, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: http://www.marmara.gov.tr