×

Otosan‘dan Otomotiv Lisesine Kütüphane

Açılış töreninde konuşan OİB Başkanı Orhan Sabuncu, kütüphaneye katkılardan ötürü Ford Otosan yetkililerine teşekkür etti. Öğrencilerden kitapların hakkını vermelerini isteyen Sabuncu, “Sadece öğrencilikte değil, hayatınızın diğer safhasında okumalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Bunun için en büyük yardımcınız kitaplarlardır” dedi.

Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık da, OİB Lisesi ve öğrencilerinin sektörle iç içe olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalık, öğrencilerin son teknoloji laboratuarlarda Ar-Ge projeleri geliştirip yerli malı yeni ürünler yapacağına inandığını dile getirdi.

Sektörün geleceğine ışık tutacak ve otomotiv endüstrisinin vasıflı eleman ihtiyacını karşılayacak olan otomotiv lisesi öğrencilerine destek olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Ford Otosan Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları Operasyon Müdürü Ali Rıza Aksoy ile Ford Otosan eğitim ekibi lideri Sabahattin Gücin, sektörün gelecekteki temsilcileri OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine destek olmaya devam edecekleri sözünü verdiler.Ford Otosan’ın katkılarıyla oluşturulan kütüphanedeki eser sayısı yakında bin 200’e ulaşacak ve kitap alışverişini tamamen öğrenciler yönetecek. 

Kaynak: http://www.beyazgazete.com/